Måleri

Vi erbjuder professionell målning och tapetsering. Allt från små till stora uppdrag på småländska höglandet med omnejd. Vi lämnar alltid ett perfekt arbete efter oss och lägger stor vikt på att ni är nöjda när vi lämnar ett utfört arbete.

Vi försöker att vara lyhörda för våra kunders önskemål och försöker vara flexibla när det kommer till materialval och arbetsupplägg.
Var inte rädd för att ringa och fråga om du undrar över någonting inför ett kommande projekt eller vill veta mer om vad vi kan göra för dig.

Invändig målning

Vi erbjuder våra kunder i stort sett allt när det kommer till invändig målning. Spackling, målning, lackering, vävsättning, tapetsering och snickerimålning.

Vi erbjuder även målning/vävsättning i våtrum och har fulla behörigheter.

Utomhusmålning

Vi har lång erfarenhet av fasadmålning och kan hjälpa dig oavsett vilket material och underlag som ska målas. Vi har vana av att arbeta med såväl trä och puts, såväl som metall och betong och vet vilka färger som är bäst lämpade för underlaget.

Det viktigaste vid fasadmålning är förarbetet och det är även detta steg som oftast tar längst tid. Vi använder alltid material av hög kvalité vilket ger ett fantastiskt resultat som håller länge.
När du anlitar oss så kan du vara säker på att resultatet blir kanon och vi håller den tidsplan som är satt.

Industrimålning

Vi målar allt inom industri och företag, exempelvis målning och vävsättning av kontor, målning av lager- och industrilokaler, brandskyddsmålning samt epoximålning.

Vi arbetar även med resin epoxy. Främst “mindre projekt” såsom bänkskivor, köksdetaljer och bord. Hör av er för mer information

Företag

Driver ni ett byggföretag, fastighetsbolag eller någon annan verksamhet med fokus på hantverk i byggsektorn och vill ha en tillförlitlig partner inom måleri eller plattsättning så är du alltid välkommen att kontakta oss.
Vi är behjälpliga vid alla typer av måleriuppdrag samt badrumsrenoveringar. Nedan följer ett par exempel på de tjänster vi kan hjälpa er med.

  • Måleri vid nyproduktion
  • Måleri vid renovering, reparation och ombyggnation
  • Tätskikt – måleri
  • Fönsterrenovering
  • Brandskyddsmålning
  • Tätskikt – enligt BKR
  • Badrumsrenovering
  • Plattsättning